Surdejs-rugbrød med Paleas kostfibre

Rugbrød med kostfibre fra hvedehalm

6 dl. Vand
230 g. Rugmel
200 g. Knækkede rugkerner
25 g. Maltmel
100 g. Surdej
55 g. Græskarkerner
40 g. Solsikkekerner
3-4 tsk Salt
30 g. Paleas
115 g. Havregryn

Sådan gør du

Surdejen opformeres i en 200 ml bøtte.

Surdejen hældes over i røreskålen med 6 dl vand.

200 ml fortyndet surdej hældes tilbage i 200 ml bøtten og tilsættes lidt mel.

Alle ingredienser (undtagen rugmel) tilsættes røreskålen og blandes godt med en mixer.

Derefter blandes rugmel i til konsistensen er som tyk øllebrød/havregrød.

”Øllebrødet” hjælpes over i rugbrødsformen med en dejskraber.

Rugbrødet bages ved 180 grader i 1 time og 10 minutter.

Facebook

Del gerne opskriften, hvis du synes den er nem og lækker.

Verified by MonsterInsights