1 god spsk. Paleas Ecofiber
½ dl. koldt vand
1 løg
1 god spsk. hakket frisk basilikum
400 g. hakket oksekød
2 fed hvidløg
2 æg
40 g. revet parmesanost
3 spsk. hvedemel
1½ tsk. salt
Friskkværnet peber
Smør eller olie til stegning
Tag en kop og rør Paleas Ecofiber godt rundt i vandet. Lad det stå, mens du ordner resten.
Hak løg og basilikum helt fint.
Kom Paleas-blandingen, oksekød, basilikum, løg, hvidløg, æg, parmesanost, hvedemel, salt og peber i en skål.
Pres også de 2 hvidløg i og rør det hele godt sammen til en fars.
Farsen formes til små kødboller. Jeg former gerne bollen med ske og hånd.
Steg farsbollerne på panden i godt med smør eller olie.
Hvis du vil bruge kødbollerne i en tomatsovs, kan du nøjes med at stege dem af, så de lige får en brun skorpe – derefter koges færdig i tomatsovsen ca. 15 min.
Vil du bruge kødbollerne til f.eks. kartofler eller salat, skal kødbollerne steges helt igennem.
Del gerne opskriften, hvis du synes den er nem og lækker.
Vi bruger cookies for at få hjemmesiden til at fungere i henhold til analyse, samt for at personalisere tilbud, kommunikation og interessebaseret reklame. Klik på ‘Acceptér’ for at acceptere alle cookies. Klik på ‘Nej, tak’ for kun at acceptere de nødvendige cookies, eller klik på cookie indstillinger for at læse flere detaljer og fravælge cookies.