Trines italiensek kødboller

Italienske kødboller med kostfibre

1 god spsk. Paleas Ecofiber
½ dl. koldt vand
1 løg
1 god spsk. hakket frisk basilikum
400 g. hakket oksekød
2 fed hvidløg
2 æg
40 g. revet parmesanost
3 spsk. hvedemel 
1½ tsk. salt
Friskkværnet peber
Smør eller olie til stegning

Sådan gør du

Tag en kop og rør Paleas Ecofiber godt rundt i vandet. Lad det stå, mens du ordner resten.

Hak løg og basilikum helt fint.

Kom Paleas-blandingen, oksekød, basilikum, løg, hvidløg, æg, parmesanost, hvedemel, salt og peber i en skål.

Pres også de 2 hvidløg i og rør det hele godt sammen til en fars.

Farsen formes til små kødboller. Jeg former gerne bollen med ske og hånd.

Steg farsbollerne på panden i godt med smør eller olie. 

Tips

Hvis du vil bruge kødbollerne i en tomatsovs, kan du nøjes med at stege dem af, så de lige får en brun skorpe – derefter koges færdig i tomatsovsen ca. 15 min.

Vil du bruge kødbollerne til f.eks. kartofler eller salat, skal kødbollerne steges helt igennem.

Facebook

Del gerne opskriften, hvis du synes den er nem og lækker.

Verified by MonsterInsights